Scanpan

Professionelle Køkkenredskaber til Dit Hjem

Oplev ekspertise inden for køkkengrej med Scanpan, nu tilgængelig hos Aalborg Isenkram. Vores nøje udvalgte sortiment af Scanpan-produkter bringer professionelle standarder og innovativt design direkte ind i dit køkken. Udforsk vores kollektion og opdag, hvordan Scanpan kan forvandle din madlavning med førsteklasses kvalitet og funktionalitet.

92551800_2
Knive
CTX_Scanpan-254
Gryder
Horisontal_bottles1_TO-GO
Termokrus

Tilbud


25 %
1,8 L/16 cm Kasserolle M. Låg - Impact
Scanpan 1,8l/ 16cm kasserolle m. låg impact  Impact-serien fra Scanpan er kogegrej i stål, forædlet med en sandwichbund med en kerne af aluminium. Det giver de solide gryder og pander en suveræn holdbarhed og hurtig opvarmning.Produkter i Impact-serien er designet med en bund af aluminium omgivet af rustfrit stål, så varmefordelingen er i top og serien passer til alle komfurtyper - også induktionskomfur.Fordele ved produkter i Impact-serien: Måleenheder på siden Drypfri kant6,4mm sandwichbund Tåler ovn op til 250 grader18/10 rustfrit stålPasser til alle komfurtyperTåler maskinopvask. Psst! Brug også kobber- og stålrens for at bevare det flotte look at skinnende stål. 

399,95 kr. Førpris 529,95 kr.
31 %
1,8 L/16 cm Kasserolle M.Låg - Ctx
Scanpan 1,8l/ 16cm kasserolle m. låg CTX En non-stick belægning, der tåler metalredskaberCTX-serien er beriget med Scanpans berømte non-stick belægning, som er kendt for at være utrolig slidstærk. Den førsteklasses belægning sikrer, at ingredienserne ikke sidder fast, og at rengøringen er let som en leg. Uanset om du har gas, elektrisk eller induktionskomfur, vil denne gryderne i CTX-serien levere en optimal og ensartet varmefordeling. Samtidig er de ovnfaste op til 250°C, inklusive låget. Så tilbered dine yndlingsretter uden brug af fedt og nyd fantastiske resultater. CTX-serien er derudover også produceret med omhu og ekspertise i Danmark og er et smukt og holdbart tilføjelse til ethvert køkken.Belægningen består af adskillige lag, som i produktionsprocessen smeltes sammen for til sidst at udgøre én i særklasse solid overflade, der kan tåle selv metalredskaber.Fordele ved produkter i CTX-serien:Stratanium non-stick overflade, der tåler metalredskaberEgnet til alle komfurtyper - også induktionOptimal og ensartet varmefordelingOvnfast op til 250°CIkke nødvendigt med fedtstofProduceret i DanmarkTåler maskinopvask, dog anbefales der at vaske op i hånden for at forlænge livstiden på non-stick belægningen. Scanpan yder 5 års garanti på dette produkts belægning. 

899,95 kr. Førpris 1.299,00 kr.
42 %
2,5 L/18 cm Gryde Med Låg - Sts
Scanpan 2,5l/ 18cm gryde STSNår du først har prøvet gryder og pander i STS serien, kan du ikke undvære dem igenDe flotte gryder og pander er designet i blankt 18/10 rustfrit stål med runde former og elegante overgange. Håndtag og greb er støbt i rustfrit stål, sådan at de forbliver kolde længere og du derfor nemt kan flytte rundt på produktet selvom indholdet er varmt. Derudover er der integreret hældetuds i gryden og dræn i låget på STS gryderne, så du nemt kan hælde vandet fra f.eks. kartoflerne. STS pander er designet med et unikt kantdesign, der gør dem nemme af hælde fra samtidig med at de ikke drypper. Den 3-lags sandwichbund, med aluminium som kerne, er afrundet og sømløs, så der ikke sættes madrester fast i rundt. STS serien er velegnet til alle komfurtyper og tåler ovn op til 250 grader (det gælder også låg).Tåler maskinopvask. 

349,95 kr. Førpris 599,95 kr.
21 %