Scanpan

Professionelle Køkkenredskaber til Dit Hjem

Oplev ekspertise inden for køkkengrej med Scanpan, nu tilgængelig hos Aalborg Isenkram. Vores nøje udvalgte sortiment af Scanpan-produkter bringer professionelle standarder og innovativt design direkte ind i dit køkken. Udforsk vores kollektion og opdag, hvordan Scanpan kan forvandle din madlavning med førsteklasses kvalitet og funktionalitet.

92551800_2
Knive
CTX_Scanpan-254
Gryder
Horisontal_bottles1_TO-GO
Termokrus

Tilbud


50 %
1,2 L/14 cm Kasserolle Med Låg - Sts
Scanpan 1,2l/ 14cm kasserolle STSNår du først har prøvet gryder og pander i STS serien, kan du ikke undvære dem igenDe flotte gryder og pander er designet i blankt 18/10 rustfrit stål med runde former og elegante overgange. Håndtag og greb er støbt i rustfrit stål, sådan at de forbliver kolde længere og du derfor nemt kan flytte rundt på produktet selvom indholdet er varmt. Derudover er der integreret hældetuds i gryden og dræn i låget på STS gryderne, så du nemt kan hælde vandet fra f.eks. kartoflerne. STS pander er designet med et unikt kantdesign, der gør dem nemme af hælde fra samtidig med at de ikke drypper. Den 3-lags sandwichbund, med aluminium som kerne, er afrundet og sømløs, så der ikke sættes madrester fast i rundt. STS serien er velegnet til alle komfurtyper og tåler ovn op til 250 grader (det gælder også låg).Tåler maskinopvask. 

249,95 kr. Førpris 499,95 kr.
45 %
1,8 L/16 cm Kasserolle Med Låg - Sts
Scanpan 1,8l/ 16cm kasserolle STSNår du først har prøvet gryder og pander i STS serien, kan du ikke undvære dem igenDe flotte gryder og pander er designet i blankt 18/10 rustfrit stål med runde former og elegante overgange. Håndtag og greb er støbt i rustfrit stål, sådan at de forbliver kolde længere og du derfor nemt kan flytte rundt på produktet selvom indholdet er varmt. Derudover er der integreret hældetuds i gryden og dræn i låget på STS gryderne, så du nemt kan hælde vandet fra f.eks. kartoflerne. STS pander er designet med et unikt kantdesign, der gør dem nemme af hælde fra samtidig med at de ikke drypper. Den 3-lags sandwichbund, med aluminium som kerne, er afrundet og sømløs, så der ikke sættes madrester fast i rundt. STS serien er velegnet til alle komfurtyper og tåler ovn op til 250 grader (det gælder også låg).Tåler maskinopvask. 

299,95 kr. Førpris 549,95 kr.
42 %
2,5 L/18 cm Gryde Med Låg - Sts
Scanpan 2,5l/ 18cm gryde STSNår du først har prøvet gryder og pander i STS serien, kan du ikke undvære dem igenDe flotte gryder og pander er designet i blankt 18/10 rustfrit stål med runde former og elegante overgange. Håndtag og greb er støbt i rustfrit stål, sådan at de forbliver kolde længere og du derfor nemt kan flytte rundt på produktet selvom indholdet er varmt. Derudover er der integreret hældetuds i gryden og dræn i låget på STS gryderne, så du nemt kan hælde vandet fra f.eks. kartoflerne. STS pander er designet med et unikt kantdesign, der gør dem nemme af hælde fra samtidig med at de ikke drypper. Den 3-lags sandwichbund, med aluminium som kerne, er afrundet og sømløs, så der ikke sættes madrester fast i rundt. STS serien er velegnet til alle komfurtyper og tåler ovn op til 250 grader (det gælder også låg).Tåler maskinopvask. 

349,95 kr. Førpris 599,95 kr.
70 %
24 cm Stegepande - classic
Scanpan 24cm stegepande classic De klassiske stegepander i classic serien har den berømte Scanpan non-stick belægning, som giver dig mulighed for at stege uden brug af fedtstof. Pandernes håndtag er fastgjort med et patenteret låsesystem, der ikke bruger skruer eller nitter. Dette sikrer, at håndtaget forbliver fast på panden over tid. Både pander og håndtag tåler ovn op til 250 grader.  Giv din non-stick pande et godt liv: Rengør altid panderne med opvaskemiddel (undgå maskinopvask) Undgå kulde/varme chok på pander og gør i stedet brug af langsom opvarmning og nedkøling Med denne stegepande kan du lave lækker mad uden brug af fedtstof. Uanset om du steger kød, grøntsager eller pandekager, vil den non-stick belægning sikre, at maden ikke hænger fast og nemt slipper panden. Panderne passer til følgende komfurtyper: Halogen SpiralkomfurGlaskeramiskGasMasseplade Psst! Du kan tilkøbe låg til denne pande. 

199,95 kr. Førpris 669,95 kr.
40 %
26X19 cm Rist Til Lille Bradepande 30321
Scanpan 26x19 cm rist til lille bradepande Denne rustfri stålrist er det perfekte tilbehør til Scanpans classic bradepander. Den sikrer en jævn og effektiv varmefordeling, hvilket giver dig perfekte bageresultater hver gang. Med denne rist kan du nemt og bekvemt tilberede lækre kager, brød eller ovnbagte grøntsager. Både nybegyndere og erfarne madelskere vil kunne bruge denne rist til at skabe fantastiske kulinariske kreationer.Risten passer til classic bradepande 3 liter fra Scanpan. Tåler opvaskemaskine. 

149,95 kr. Førpris 249,95 kr.
47 %