Morsø

Skandinavisk Design og Håndværk til dit Hjem

Opdag varmen og charmen af dansk designtradition med Morsø, nu tilgængelig hos Aalborg Isenkram. Vores udvalgte sortiment af Morsø-produkter bringer dig en unik kombination af skandinavisk elegance og håndværksmæssig kvalitet. Oplev, hvordan Morsø kan tilføre dit hjem karakter og tidløs skønhed.

10899_env_8_1920x1920
Vaser
5708722292905_fg_1_1920x1920
Grill
5722000142737_env_4_2202_1920x1920
Lanterner

Tilbud


45 %
Forno Gas Medio Dk Morsø
Morsø forno gasgrill medioSkab den bedste grilloplevelse med en gasgrill fra Morsø Med denne grill får du ikke bare en kulinarisk oplevelse, men også et stilrent design, der passer perfekt i enhver have eller terrasse. Forno gasgrill er fremstillet i antracitgråt aluminium, der ikke kun sikrer holdbarhed, men også et elegant udseende. Grillristen er lavet af støbejern, hvilket sikrer en optimal varmefordeling og en smagfuld grilloplevelse. Med piezo-tænding er det nemt at tænde grillen og komme i gang med at grille. De 2 brændere sikrer en jævn og effektiv varmefordeling. Skorstenen og stegetermometeret er med til at sikre, at du altid opnår den perfekte tilberedning af dine madvarer. Du kan anvende både propane og butangas, hvilket giver dig fleksibilitet og mulighed for at anvende den gas, der passer bedst til dig. Med en bredde på 58,5 cm, dybde på 55 cm og højde på 42,9 cm er grillen kompakt og nem at placere på din terrasse eller altan. Forno gasgrill leveres med en 5 års garanti, der sikrer, at du kan nyde din grill i mange år fremover.Psst! Husk at tilkøbe cover til gasgrillen!

2.999,00 kr. Førpris 5.499,00 kr.
43 %
Forno Gas Piccolo Dk Morsø
Morsø forno gasgrill piccoloSkab den bedste grilloplevelse med en gasgrill fra MorsøMed denne grill får du ikke bare en kulinarisk oplevelse, men også et stilrent design, der passer perfekt i enhver have eller terrasse.Forno gasgrill er fremstillet i antracitgråt aluminium, der ikke kun sikrer holdbarhed, men også et elegant udseende.Grillristen er lavet af støbejern, hvilket sikrer en optimal varmefordeling og en smagfuld grilloplevelse.Med piezo-tænding er det nemt at tænde grillen og komme i gang med at grille. De 2 brændere sikrer en jævn og effektiv varmefordeling.Skorstenen og stegetermometeret er med til at sikre, at du altid opnår den perfekte tilberedning af dine madvarer.Du kan anvende både propane og butangas, hvilket giver dig fleksibilitet og mulighed for at anvende den gas, der passer bedst til dig.Med en bredde på 58,5 cm, dybde på 55 cm og højde på 42,9 cm er grillen kompakt og nem at placere på din terrasse eller altan.Forno gasgrill leveres med en 5 års garanti, der sikrer, at du kan nyde din grill i mange år fremover.Psst! Husk at tilkøbe cover til gasgrillen!

1.999,00 kr. Førpris 3.499,00 kr.
20 %
Udebord Tavolo Morsø
Morsø tavolo udebordI sort plast og stålben med pulverlakering. Der er monteret hjul på to af benene og under bordet er der plads til en gasflaske, så der er rig mulighed for at flytte bordet. Der er også mulighed for at montere forno gasgrill medio og grande fast på tavolo udebordet, så grillen ikke rykker sig. 

1.999,00 kr. Førpris 2.499,00 kr.